μετάφραση του μυθιστορήματος

Η μετάφραση του μυθιστορήματος «Σελήνη – Βίοι Παράλληλοι» στα Αγγλικά τελείωσε και μαζί της η σελιδοποίηση της έντυπης και της ηλεκτρονικής της μορφής (eBook). Σύντομα στα ράφια της AMAZON.

Βιβλιοκριτική του μυθιστορήματος ΣΕΛΗΝΗ

Πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο βιβλίο και για το πρώτο, απ’ όσο γνωρίζω, με στοιχεία hard scifi. Ένα ευφάνταστο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας που θέτει ενδιαφέροντες κοινωνικούς προβληματισμούς.

Γιάννης Σακαρίδης

Νέα εποχή για το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, καθώς ο βραβευμένος σκηνοθέτης Γιάννης Σακαρίδης παίρνει το τιμόνι, μετά τον πρόωρο χαμό τού επί σειρά ετών καλλιτεχνικού διευθυντή Αντώνη Παπαδόπουλου.

Μένουμε σπίτι

Μοναδική προσφορά για το βιβλίο “Σελήνη – Βίοι Παράλληλοι” από τις Εκδόσεις Πηγή.

Συνέντευξη του συγγραφέα Ιωάννη Χριστοδούλου

Ο συγγραφέας του μυθιστορήματος επιστημονικής φαντασίας ΣΕΛΗΝΗ – Βίοι Παράλληλοι, παραχώρησε συνέντευξη στο Moonlight Tales.  Διαβάστε την εδώ:

Η Σελήνη σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία

Μπορείτε πλέον να αγοράσετε online το μυθιστόρημα «ΣΕΛΗΝΗ – Βίοι Παράλληλοι» από όλα τα μεγάλα διαδικτυακά καταστήματα σε προνομιακές τιμές.

μετάφραση του μυθιστορήματος

Ξεκίνησε η μετάφραση του μυθιστορήματος Επιστημονικής Φαντασίας “ΣΕΛΗΝΗ – Βίοι Παράλληλοι”. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020 και να χαρίσει διαστημικά ταξίδια και σε ξενόγλωσσους αναγνώστες.

Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

Ο συγγραφέας Γιάννης Χριστοδούλου θα είναι στο 48ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο για να συνομιλήσει μαζί σας και να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του, στις 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 έως 22:00. Περίπτερα 160 – 162.

Πιθανότητα ζωής στη Σελήνη

Το ιδιωτικό ρομποτικό ισραηλινό σκάφος Beresheet που συνετρίβη στο φεγγάρι φέτος τον Απρίλιο, μετέφερε, μεταξύ άλλων, μία αποικία από τα πιο σκληροτράχηλα ζωάκια του πλανήτη μας, τα μικροσκοπικά βραδύπορα.

Quantum Gravity Research

Η “συνειδητότητα” που περιγράφεται στο μυθιστόρημα ως ένα νέο φυσικό μέγεθος είναι εμπνευσμένη μέσα από τα δύο αυτά εξαιρετικά video και από την ομάδα Quantum Gravity Research.

Μυστηριώδης ανακάλυψη στη Σελήνη

Μια τεράστια μυστηριώδης, πιθανότατα μεταλλική, μάζα εντοπίστηκε κάτω από την επιφάνεια στην αθέατη πλευρά της Σελήνης

Ένα ξεχωριστό επεισόδιο του History channel με Ελληνικούς υπότιτλους που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Τα μυστήρια της σελήνης με ένα video – ντοκιμαντέρ με Ελληνικούς υπότιτλους που θα σας καθηλώσει.

Διάφορα video με αληθινά ντοκουμέντα από έρευνες και παρατηρήσεις, που παρουσιάζουν μερικά ίσως “Παράξενα και αινιγματικά φαινόμενα από τη Σελήνη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΣΕΛΗΝΗ – Βίοι Παράλληλοι

Ένα κινηματογραφικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας

ΣΕΛΗΝΗ - Βίοι Παράλληλοι

Ακολουθήστε το μυθιστόρημα στο Facebook

Ιστορικό

ΣΕΛΗΝΗ - Βίοι Παράλληλοι